Amitec vahvasti mukana Valion Lapinlahden tehtaan laajennuksessa

Amitecin asennusryhmä työskenteli huippuhygieenisellä Valio Lapinlahden tehdaslaajennustyömaalla kevään 2020 aikana. Asennusryhmäämme Lapinlahdella johti Jyrki Laihi. Ohessa osuutemme päätyttyä asennusryhmämme ja Jyrkin saama palaute Valion tehdaslaajennuksen tuotantotekniseltä päävalvojalta Simo Heikkilältä.

Haluan kiittää sinua ja kaikkia Valion L2 Dry Blend työmaalla olleita asentajianne erittäin ammattitaitoisesta ja laadukkaasta työsuorituksesta. Työsuorituksenne on vaikuttavaa ja vakuuttavaa. Tarvittavat muutostyöt suorititte hämmästyttävällä asennus- ja työstötaidoillanne. Työnne huolellisuudesta kertoo se, että asennusten aikana ei tullut minkäänlaista laitevahinkoa tai pintavauriota yhteenkään laitteeseen. Mitä tulee tehokkuuteen, niin haalaus- ja asennustyöt suorititte, kuten lupasitte tai oikeastaan laitoitte hiukan paremmaksi, koska jonkun verran meillä oli lisätoiveita ja sitä kautta muutostöitä ja ne eivät aiheuttaneet muutosta aikatauluumme. Pyydän, että lähetät kiitokset kaikille asentajillenne, jotka olivat työmaalla. Haluan myös henkilökohtaisesti kiittää sinua Jyrki miellyttävästä ja rakentavasta yhteistyöstä kanssasi.

Amitecilta löytyy vahvaa osaamista alihankintaan, asennustöihin, teollisuuden huolto- ja kunnossapitohaasteisiin, kun sinulla on tarve saada paikalle kokenut ja osaava toimija, ota yhteyttä myyntiimme sales@amitec.fi