Amitecin kokenut asennusryhmä merkittävässä roolissa, YIT:n johtamalla jätevedenpuhdistamotyömaalla Espoon, Blominmäessä.

Amitec:in asennusryhmä työskentelee kallioon louhitussa luolastossa syvällä maanalla vaativissa putkistojen asennus ja hitsaustehtävissä. Espoon Blominmäkeen rakennetaan huippunykyaikainen uusi jätevedenpuhdistamo YIT:n johdolla. Kallionlouhinta on alkanut jo vuonna 2015 ja louhittavaa kalliota poistui yhteensä noin 910 000 kuutiota jätevedenpuhdistamon tieltä. Varsinaiset puhdistamon rakennustyöt alkoivat 2018, puhdistamo levittäytyy noin 10 hehtaarin alueelle maanalla.

Amitec pääsi mukaan projektiin vuonna 2020 heinäkuussa. Amitecin ryhmä hitsaa syvällä maanalla mm. halkisijaltaan (1200mm) ja seinämävahvuudeltaan (8mm) erikoispaksuja putkia. Asennusryhmäämme Espoon Blominmäessä johtaa Mikko Maliniemi. ”Blominmäki on vaativa ja erittäin mielenkiintoinen projekti, joka on vaatinut asennusryhmältämme huippu-osaamista vaativissa olosuhteissa” toteaa Mikko Maliniemi. Rakennuttajana hankkeessa on Helsingin seudun ympäristöpalvelut ( HSY ).

Amitec:ltä löytyy vahvaa osaamista alihankintaan, asennustöihin, teollisuuden huolto- ja kunnossapitohaasteisiin, kun sinulla on tarve saada paikalle kokenut ja osaava toimija,
ota yhteyttä myyntiimme sales@amitec.fi