Amitec työpaikkana

Teknologiayritys Amitec työllistää 160 putkisto-, mekaaniset- ja sähköautomaatioprojektien, huolto- ja kunnossapitopalveluiden sekä materiaalinkäsitttelyratkaisuiden ammattilaista! Meille on tärkeää, että asiakas saa kokonaisvaltaista palvelua aina suunnittelusta tuotannon käynnistämiseen ja ylläpitoon saakka.

Työpaikkana Amitec on innovatiivinen, joustava ja vastuuntuntoinen. Kehitämme jatkuvasti toimintaympäristöämme ja tuotteidemme laatua. Asiantuntijaorganisaatiomme tarjoaa ainutlaatuisen yhden luukun palvelukonseptin tehokkaaseen ja joustavaan kumppanuuteen teollisissa prosesseissa.

Osaava, motivoitunut ja innostunut henkilöstö on koko toimintamme ydin. Meillä jokainen voi kehittyä omassa työssään huippuammattilaiseksi.

Amitec henkilöstö

Monica_Kuusisto

Monica Kuusisto, hallintoasiantuntija

Kesätyöt toivat Monica Kuusiston muutamia vuosia sitten Amitecin palvelukseen. Kesätyö muuttui vakituiseksi työksi lähes kaksi vuotta sitten. Nyt hän toimii yrityksen hallintoasiantuntijana. 

Kuusiston työnkuva on monipuolinen. Siihen kuuluu hallinnollisten töiden lisäksi niin myyntiä, tarjouslaskentaa kuin markkinointiakin. 

Amitecia hän luonnehtii kehittyväksi yritykseksi, jolla on potentiaalia vahvistaa omaa kasvuaan entisestään.

Yrityksen tavoin myös Kuusisto haluaa kehittää omaa ammattitaitoaan. Parhaiten se tapahtuu hänen mielestään juuri Amitecin kaltaisessa yrityksessä, jossa on kannustava työilmapiiri.

jouni_uusitalo

Jouni Uusitalo, asennuspäällikkö

Jouni Uusitalo on ollut Amitecin palveluksessa jo lähes 30 vuotta. Yritykseen mies tuli kesätöiden merkeissä 15-vuotiaana. Heti ensimmäisenä kesänä hän sai kokeilla komennusmiehenkin työtä päästyään setänsä Reijo Kuusiston mukana Valion tehtaalle Turenkiin.

Pitkän työuran varrelle on mahtunut useita eri työtehtäviä. Ennen nykyistä työtään asennuspäällikkönä Uusitalo on toiminut muun muassa asentajana, asentaja-hitsaajana ja tiiminvetäjänä.

Hänellä on runsaasti kokemusta myös ulkomailla työskentelystä. Työtehtävät Hollannissa, Ruotsissa ja Norjassa ovat olleet miehen mielestä kasvattavia sekä ammatillisesti että henkisesti.

Asennuspäällikön työt vievät miestä enää harvoin maailmalle mutta noin viikko kuukaudesta kuluu Amitecin eri työmailla ympäri Suomen.

Uusitalo pitää Amitecia loistavana työpaikkana, jossa on mahdollista edetä urallaan. Vaihteleva työ pitää myös mielen virkeänä.

 


 

esko_hulkko

Esko Hulkko, yksikön päällikkö, Kauhajoki

Hulkon toimenkuvaan kuuluu Kauhajoen toimipisteen tuotteiden myynti ja erityisesti vientikauppa. Tuotteita ovat muun muassa rullankäsittely, levynkäsittely ja erilaiset tehdasautomaatiojärjestelmät. Lisäksi hän on ”sivutoiminen” yksikön päällikkö.

Amitecin palveluksessa Hulkko on ollut kolme vuotta, mutta kokemuksen juuret ovat paljon syvemmällä. Kauhajoen yksikköön hän tuli ensimmäisen kerran jo vuonna 1987. Tuolloin katolla luki Esko Salo Ky. Nimi on vaihtunut vuosien saatossa muutamaan kertaan, mutta tuotteet ovat pysyneet käytännössä samoina.

Liikunnasta pitävän miehen vapaa-aikaan kuuluu muun muassa uintia, hölkkää ja pyöräilyä. Puu- ja metallitöiden lisäksi harrastuksiin kuuluu valokuvaus. Hulkko opiskelee myös venäjää ja osallistuu aktiivisesti järjestötoimintaan.

Amitec on Hulkon mukaan työpaikkana monipuolinen ja mielenkiintoinen. Toiminta on kansainvälistä, eikä kahta samanlaista päivää ole.