Amitec työpaikkana

Teknologiayritys Amitec työllistää 40 putkisto-, mekaaniset- sekä huolto- ja kunnossapitopalveluiden ammattilaista! Meille on tärkeää, että asiakas saa kokonaisvaltaista palvelua aina suunnittelusta tuotannon käynnistämiseen ja ylläpitoon saakka.

Työpaikkana Amitec on innovatiivinen, joustava ja vastuuntuntoinen. Kehitämme jatkuvasti toimintaympäristöämme ja tuotteidemme laatua. Asiantuntijaorganisaatiomme tarjoaa ainutlaatuisen yhden luukun palvelukonseptin tehokkaaseen ja joustavaan kumppanuuteen teollisissa prosesseissa.

Osaava, motivoitunut ja innostunut henkilöstö on koko toimintamme ydin. Meillä jokainen voi kehittyä omassa työssään huippuammattilaiseksi.

Amitec henkilöstö

Monica_Kuusisto

Monica Kuusisto, hallintoasiantuntija

Kesätyöt toivat Monica Kuusiston muutamia vuosia sitten Amitecin palvelukseen. Kesätyö muuttui vakituiseksi työksi lähes kaksi vuotta sitten. Nyt hän toimii yrityksen hallintoasiantuntijana. 

Kuusiston työnkuva on monipuolinen. Siihen kuuluu hallinnollisten töiden lisäksi niin myyntiä, tarjouslaskentaa kuin markkinointiakin. 

Amitecia hän luonnehtii kehittyväksi yritykseksi, jolla on potentiaalia vahvistaa omaa kasvuaan entisestään.

Yrityksen tavoin myös Kuusisto haluaa kehittää omaa ammattitaitoaan. Parhaiten se tapahtuu hänen mielestään juuri Amitecin kaltaisessa yrityksessä, jossa on kannustava työilmapiiri.

jouni_uusitalo

Jouni Uusitalo, asennuspäällikkö

Jouni Uusitalo on ollut Amitecin palveluksessa jo lähes 30 vuotta. Yritykseen mies tuli kesätöiden merkeissä 15-vuotiaana. Heti ensimmäisenä kesänä hän sai kokeilla komennusmiehenkin työtä päästyään setänsä Reijo Kuusiston mukana Valion tehtaalle Turenkiin.

Pitkän työuran varrelle on mahtunut useita eri työtehtäviä. Ennen nykyistä työtään asennuspäällikkönä Uusitalo on toiminut muun muassa asentajana, asentaja-hitsaajana ja tiiminvetäjänä.

Hänellä on runsaasti kokemusta myös ulkomailla työskentelystä. Työtehtävät Hollannissa, Ruotsissa ja Norjassa ovat olleet miehen mielestä kasvattavia sekä ammatillisesti että henkisesti.

Asennuspäällikön työt vievät miestä enää harvoin maailmalle mutta noin viikko kuukaudesta kuluu Amitecin eri työmailla ympäri Suomen.

Uusitalo pitää Amitecia loistavana työpaikkana, jossa on mahdollista edetä urallaan. Vaihteleva työ pitää myös mielen virkeänä.