Elintarviketeollisuuden laitehuolto

Amitec on rutinoitunut toimimaan korkeaa hygieniatasoa vaativissa kohteissa ja toteuttamaan tarvittavat huoltotoimet elintarviketeollisuuden vaatimusten mukaisesti. Vaativissa kohteissa on tärkeää että tunnetaan alan erityispiirteet ja toimitaan sovittuja suunnitelmia noudattaen.

Toteutamme vahvalla ammattitaidolla sekä tarkoituksenmukaisia materiaaleja käyttäen elintarviketeollisuuden laitehuollot varmasti ja nopeasti.


Pumppu ja venttiilihuolto

Toteutamme kokonaisvaltaiset ja nopeat pumppu- ja venttiilihuollot kokemuksella. Keskittämällä ja huolellisesti etukäteen suunnitelemalla huoltojen läpimenoaika voidaan minimoida ja tehtaamme sekä varastomme hyödyntäminen maksimoida.

Kunnossapito-ohjelmalmaamme hyödyntämällä voimme taata huoltojen koordinoinnin sekä jäljitettävyyden parhaalla mahdollisella tavalla.

k11_Kuva 146


Materiaalinkäsittelylaitteiden huolto

Huollamme sekä yksittäisiä laitteita, että kokonaisjärjestelmiä joko asiakkaan määrittämän ohjelman, tai etukäteen suunnittelemamme ohjelman mukaan.

Teemme laitehuoltoa myös tehtaallamme silloin, kun se tilankäytöllisistä tai muista syistä on käytännöllisintä.

Erilaiset huoltopakettimme on tarkoitettu auttamaan asiakasta oikeiden huoltotoimien ja varaosien valinnassa.

k12_laitteiden huolto_116 1688


Putkistokuvaukset

Asentamiemme putkistojen kuvauksen tavoitteena on mahdollistaa putkistovastuun ottaminen, eli voimme taata putkistojen täyttävän kaikki tiukimmatkin vaatimukset.

Kartoitamme ja kuvaamme myös muita putkistoja kunnon varmistamiseksi ja tarvittavien toimenpiteiden määrittämiseksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Levylämmönvaihdinhuolto / tarkistus

Käytössämme on markkinoiden nopein ja tarkin levylämmönvaihtimien tarkastamiseen käytetty menetelmä, GappScan. Tämä menetelmä ei vaadi lämmönvaihtimen purkamista, eikä kemikaalien käyttöä. Sertifioidun tarkastajan tekemistä testeistä tehdään aina virallinen kirjallinen raportti.

Tarvittaessa hoidamme myös huollot ja korjaukset kätevästi.

k14_GappScanHEX_s8


Säiliöhuolto

Säiliöiden tarkastus sekä huolto voidaan tehdä joko asiakkaan tiloissa tai hyödyntäen tarvittaessa moderneja tehdastilojamme. Teemme sekä yksittäisten säiliöiden tarkastuksia ja huoltoja, että laajempia tarkastusohjelmia etukäteen suunniteltujen aikataulujen mukaisesti.

k15_Kuva 185