Kunnossapitopalvelut

Amitec tarjoaa edistyksellisiä kunnossapitopalveluita, joiden lähtökohtana on eri asiakasryhmien tarpeiden ymmärtäminen. Tämän sisäistämällä voimme tarjota juuri oikeanlaisia kunnossapidon ratkaisuja varmistamaan tuotantonne toimintaa ilman häiriöitä. Hyvä suunnittelu ja ennakointi maksimoi toimintavarmuutta ja minimoi kustannuksia.

Vankka ammattitaito ja kokemus eri asiakasryhmien tarpeiden ymmärtämisestä on ohjannut toimintaamme jo yli 30 vuoden ajan.


Kunnossapitosopimukset

Kunnossapitosopimus voi kattaa kokonaiskunnossapidon, jolloin Amitec ottaa kokonaisvastuun kunnossapitotoiminnosta ja sen kehittämisestä.

Sopimus voi kattaa osan kunnossapidosta, jolloin asiakas koordinoi kokonaisuutta ja hoitaa osan töistä itse ja Amitec huolehtii omasta määritellystä osuudestaan, tai vaikka konekohtaisista huolloista. Pyrimme aktiivisesti paikalliseen toimintaan hyödyntäen maanlaajuista osaavaa henkilöstöämme.

K19_kUNNOSSPITOSOPIMUKSET_4245


Varaosapalvelut

Varaosapalvelumme kattaa kaikkien järjestelmiemme vakio- ja erikoisosien toimittamisen koko elinkaaren ajalle. Toiminta voi olla vuosisopimuspohjaista, yksittäisiä toimituksia tai esimerkiksi konekohtaisia varaosapaketteja.

Internetpohjainen tilausjärjestelmämme tekee varaosien tilaamisesta helppoa ja vaivatonta.

k21_AMITEC_020