Jani Heikkilästä Amitec Oy:n toimitusjohtaja

Laitilalaisen Amitec Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 02.05.2020 alkaen Jani Heikkilä (43). Heikkilä siirtyy Amitecin johtoon Turun Konekeskus Oy:stä, jossa hän on toiminut viimeiset kolme vuotta kehitys- ja jälkimarkkinointijohtajana.

Heikkilä ottaa uuden tehtävänsä Amitecin toimitusjohtajana vastaan innolla ja luottavaisin mielin.

– Tilanne, johon tulen ei ole helppo, mutta edeltäjäni on tehnyt hyvää pohjatyötä. Minun on nyt helpompi astua mukaan ja lähteä suuntaamaan Amitecia entistä päättäväisemmin kohti sen vahvuuksia ja ydinosaamista, toteaa Heikkilä.

Heikkilän mukaan Amitecin yksi pääpainopistealueista tulee olemaan asiakaslähtöisyys, jossa yritys on jo nyt parhaimmillaan. Heikkilä osallistuu aluksi myös aktiivisesti yrityksen myyntitoimintaan.

– Myyntivolyymin lisäännyttyä tarkoitus on vahvistaa myös yrityksen organisaatiota.

Amitec Oy:n saneerausohjelma vahvistettiin maaliskuussa. Ohjelman toteutus on lähtenyt käyntiin hyvin.

– Saneerausohjelman toteutuminen on meille erittäin tärkeä asia, jotta pääsemme asetettuihin tavoitteisiin. Paljon työtä on edessä, mutta positiivisella mielellä lähdemme yhdessä henkilökunnan kanssa rakentamaan Amitecin uutta alkua.

Heikkilä löytyi toimitusjohtajan tehtäviin suorahaun tuloksena.

– Sain hallitukselta tehtäväksi uuden toimitusjohtajan etsimisen. Haku toteutettiin yhteistyössä rekrytointiammattilaisten kanssa. Uskomme vahvasti, että Heikkilällä on kaikki mahdollisuudet hoitaa tehtävää menestyksellisesti, sanoo hallituksen jäsen Raine Kuusisto.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jani Heikkilä
p. 0400 375 788

Hallituksen puheenjohtaja Petteri Korpioja
p. 0400 942 70