Steamec Oy ja Amitec Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta

Syyskuussa alkaneiden neuvotteluiden tuloksena Steamec Oy ja Amitec Oy ovat sopineet Amitec Oy:n Kauhajoen yksikön liiketoimintojen ostamisesta. Sopimus kattaa entisen Done logistics Oy / Fidaco logistics Oy liiketoiminnot. Nämä toiminnot siirtyvät kaupan myötä yksinoikeudella Steamec Oy:lle. Liiketoimintakaupalla ei ole vaikutusta Amitec Oy:n muihin liiketoimintoihin. Osapuolet eivät julkista liiketoimintakaupan arvoa.

Liiketoimintakaupan mukana siirtyy 7 henkilöä Steamec Oy:n palvelukseen.

Amitec Oy:n kanssa toteutettava liiketoimintakauppa vahvistaa Steamec Oy:n osaamista, valikoimaa ja tukee yhtiön voimakasta kasvustrategiaa. Steamec Oy on asettanut visiokseen olla asiakkaan ensisijainen valinta teollisuuden konetoimittajaksi. Tämä sopimus tukee kasvuamme vientimarkkinoilla. Steamecilla on vahvaa kokemusta suunnitella ja toteuttaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä järjestelmä- ja laiteratkaisuja teollisuuteen.

  • ”Kauhajoen yksikön liiketoiminta-alue sopii hyvin meille, koska meillä molemmilla on projektiliiketoimintaa, jonka myötä liiketoiminta-alueet laajenee. Pyrimme jatkuvasti tekemään asiat entistä paremmin. Tahtotilastamme viestii tammikuussa Kauppalehden myöntämä Kasvuyritys 2018 -sertifikaatti”, kertoo Steamec Oy:n toimitusjohtaja Vuokko Yrjänäinen.
  •  Halusimme löytää toimijan, joka pystyy jatkamaan ja kehittämään Kauhajoen yksikköämme, joka on toteuttanut joitakin Amitecin vaativimpia ja kannattavimpia projekteja globaalisti toimivien nimekkäiden asiakkaiden kanssa. Osa Amitec OY:n tulevaisuuden suunnitelmaa on keskittyä omiin ydinosaamisalueisiinsa, sekä löytää niihin sopivia uusia kasvualueita. Tämän kehityksen edistämiseksi on tarpeellista luopua osasta liiketoimintayksiköitä. ja tarjota osaaville alan ammattilaisille uusia mahdollisuuksia uudessa kodissa. Toivommekin, että tulevaisuus tarjoaisi molemmille osapuolille positiivisia yhteistyömahdollisuuksia hyödyntää sitä valtavaa kokemusta ja osaamista joka Steameciillä ja Amitecilla on, kertoo Amitec Oy:n toimitusjohtaja Tomi Bosnjak. 

Lisätietoja:
Aaltonen Timo, Vice President, Sales, +358 400 565 724
Bosnjak Tomi, CEO, Amitec Oy, +358 40 300 2251