Projektitoiminta

Ydinosaamistamme ovat prosessiputkitukset, joissa palvelemme suunnittelusta asennukseen asti. Kokonaisvaltaisten projektitoimitusten lisäksi toimitamme asiakkaillemme tuotantoprosessien eri vaiheissa tarvittavia laitteistoja.

Tuotteemme ovat putkistoprojektit, mekaaniset laiteasennukset ja sähköistykset. Putkiston valmistus suoritetaan 97/23/EU PED/EN mukaan ja tällöin putkistolle voidaan myöntää CE-merkki.


Putkistoprojektit

Teemme putkistoprojekteja joko 97/23/EU PED/EN mukaisesti tai elintarviketeollisuuteen ja hygieniaa vaativiin kohteisiin SMS standardin mukaan. PED/EN puolella meillä on käytössä sekä putkistolle että painelaitteille valmistusmoduulit aina G-moduuliin asti, joten mikään projekti ei ole liian vaativa meille. Keskitymme kuitenkin lähinnä HST/RST tai vastaaviin (Duplex, SMO jne.) materiaaleihin.

Hitsausten laadunhallinta meillä on SFS 3884-3 mukainen ja suoritamme hitsaukset SFS 13480 standardiin perustuen.

 

k2_Putkiprosessit_Kuva 199


Mekaaniset projektit

Mekaanisissa projekteissa asennamme prosessiteollisuuden komponentteja ja laitteita. Asentamamme laitteet ovat elintarviketeollisuuden laitteista aina kymmeniä tonneja painaviin kemian teollisuuden laitteisiin. Laiteasennukset usein täydentävät putkistoasennusprojektejamme ja voimme tarjota asiakaskunnallemme laajoja kokonaisuuksia.

k3_sailion_124048