Laitilalaisen Amitec Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.3.2018 alkaen raumalainen Pasi Kusmin (54). Kusminilla on 22 vuoden kokemus toimitusjohtajuudesta Satakunnan alueen teollisuus-, logistiikka- ja palvelualan yrityksistä. Viimeksi hän on toiminut porilaisen Cupori Oy:n toimitusjohtajana.

Kusminin edeltäjä Harri Mononen siirtyy samalla Amitec Oy:n kansainvälisten liiketoimintojen johtajaksi.

Amitec Oy:n kansainvälinen liiketoiminta on kasvanut voimakkaasti ja olemme päättyneet ratkaisuun, jossa siihen panostetaan ratkaisevasti enemmän. Luonnollisena vastuuhenkilönä Harri lähtee vahvistamaan ulkomaan liiketoimintaa, toteaa Amitecin hallituksen puheenjohtaja Raine Kuusisto.

Kusminin ensisijainen tehtävä on Amitecin liiketoiminnan parantaminen, kehittäminen ja vieminen seuraavalle tasolle. Hänen vahvuuksiaan ovat henkilöstön, muutosten ja kehityshankkeiden kokonaisvaltainen johtaminen.

Kusminin osaamisalueisiin kuuluu myös erilaisten kumppanuusverkostojen luominen ja ylläpito.

Mies tullaan näkemään usein myös työntekijöiden parissa, sillä heillä on paljon osaamista ja intoa, jota pitää kuunnella herkällä korvalla.

Uskon, että todelliset ja kestävät tulokset saavutetaan johtamista ja työyhteisöjen arkea parantamalla, intohimolla ja yksinkertaistamalla. Kyse on ennen kaikkea halusta, joka syntyy sisältä, Pasi Kusmin toteaa.

Amitec Oy:n tilauskanta on hyvä. Kusminin mukaan juuri nyt onkin sopiva aika keskittää katseet johtamisen ja seurannan kehittämiseen, jotta myös tulevat projektit saadaan kannattavasti maaliin, työhyvinvointia unohtamatta.

 

Amitec Oy on suomalainen teknologiayritys, joka tuotteillaan ja palveluillaan auttaa teollisuutta tehostamaan toimintaansa. Ydinosaamistamme ovat prosessi- ja materiaalinkäsittelyn ratkaisut, ruostumattomat materiaalit sekä korkeaa hygieniatasoa vaativan teollisuuden laitteet ja palvelut. Yrityksen liikevaihto on noin 21 miljoonaa euroa.

Amitecilla on henkilökuntaa 160 ja toimipisteet Laitilassa, Järvenpäässä, Kauhajoella ja Tartossa (Viro).

 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Pasi Kusmin, p. 040 300 2251
Hallituksen puheenjohtaja Raine Kuusisto, p. 040 300 2252