Arvot ja visio

Toimintamme kivijalkana toimivat yrityksemme arvot. Maailma muuttuu ja me sen mukana. Tästä syystä on ensiarvoisen tärkeää, että meillä on kivijalka, johon voimme nojata kaikissa tilanteissa. Arvomaailmaamme on avattu alla.

Koska teollisuus ja teollinen toimintaympäristö on alati muuttuva, me pyrimme olemaan koko ajan askeleen tai mieluiten pari edellä tätä muutosta. Näin pystymme mukautumaan asiakkaidemme muuttuvien tarpeiden mukaan. Tulevaisuuden visiomme löytyy alta.


Arvot ja arvomaailma

Innovatiivisuus on elinehto modernissa teollisessa toimintaympäristössä. Kehitämme jatkuvasti toimintamme ja tuotteidemme laatua täyden asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi sekä entistä kilpailukykyisempien ratkaisujen löytämiseksi.

Joustavuus takaa, että toimiminen meidän kanssamme on asiakkaalle helppoa ja mutkatonta. Asiantuntijaorganisaatiomme tarjoaa ainutlaatuisen yhden luukun palvelukonseptin tehokkaaseen ja joustavaan kumppanuuteen teollisissa prosesseissa.

Vastuuntunto on meille itsestäänselvyys. Koska tarjoamme teollisuudella kokonaisvaltaista palvelua koko elinkaaren ajaksi, tunnemme ja kannamme vastuumme projektien etenemisen eri vaiheissa.

Kannattava toiminta on luonnollisesti kaiken yritystoiminnan perusta. Yrityksemme mittava historia toimii todisteena kannattavasta toiminnastamme. Samalla se auttaa meitä ymmärtämään asiakkaan toimintaympäristön ja lähtökohdat. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme heidän kannattavuuttaan lisääviä ratkaisuja.


Visio

Haluamme olla kansainvälinen teollisuuden yhteistyökumppani sekä monialaosaaja tuotantoprosessien, materiaalinkäsittelyn ja kunnossapitotoimien toteuttajana. Eri yksiköiden kautta voimme tarjota asiakkaillemme enemmän: Kaiken mitä tuotantolaitosten ja -prosessien suunnitteluun, käynnistämiseen ja ylläpitoon tarvitaan.

visio