Valmiina palvelukseesi

Amitec Oy tunnetaan teollisuuden keskuudessa innovatiivisista ratkaisuistaan ja luotettavasta toiminnastaan. Ydinosaamistamme ovat prosessi- ja materiaalinkäsittelyn ratkaisut, ruostumattomat materiaalit sekä korkeaa hygieniatasoa vaativan teollisuuden laitteet ja palvelut.

Tämän lisäksi Amitec Oy tunnetaan monipuolisesta ja laaja-alaisesta asiantuntijaosaamisestaan muun muassa projektinhallinnan, suunnittelun ja dokumentoinnin saralla. Alansa kärkeä olevat asiantuntijat varmistavat sen, että myös oma toimintamme kehittyy asiakkaidemme toiminnan mukana. Kun haluat luotettavan, joustan ja asiantuntevan yhteistyökumppanin, jolla riittää asennetta, käänny meidän puoleemme – Nyt ja tulevaisuudessa.


Käytettävissäsi usealla eri paikkakunnalla kahdessa eri maassa

Tarjoamme teollisuudelle kokonaisvaltaista palvelua teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajaksi: Asennamme, huollamme ja kunnossapidämme teollisuuden laitteistot auttaaksemme asiakkaitamme varmistamaan tuotanto- ja toimitusvarmuutensa.

Tämän tavoitteen toteuttamiseksi pyrimme toimimaan aina asiakasrajapinnassa mahdollisimman lähellä asiakkaitamme – Ilman turhia välikäsiä. Tätä tavoitettamme tukee omalta osaltaan myös kehittyneet sähköiset palvelumme.


Osaamiskeskukset

Toimimme kotimaassa kolmesta eri tukikohdasta käsin:

  • Laitila
  • Järvenpää
  • Kauhajoki

Lisäksi tytäryrityksemme Amitec Project Oy toimii Viron Tartosta käsin ja on omalta osaltaan tukemassa toimintojamme. Jokaisella toimipisteellämme on oma roolinsa palvelukonseptissamme.

Laitila:
Laitilassa sijaitsee pääkonttorimme ja siellä tapahtuu myös tehdasvalmistus. Olemme keskittäneet myös hallinnon, markkinoinnin ja logistiset toiminnot Laitilaan.

Järvenpää:
Järvenpäässä on keskitetty materiaalinkäsittelyn operatiivinen toimintakeskus.

Kauhajoki:
Kauhajoella toimii materiaalinkäsittelyn toimintakeskus.

Tarto (Viro):
Tarton toimipisteemme perustettiin tukemaan tehdasvalmistusta ja muita tuotannollisia tehtäviä.


Sähköiset palvelumme

Tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuiset, räätälöidyt Intranet- ja Extranetjärjestelmät. Kyseessä on palvelukokonaisuus, joka tarjoaa asiakkaillemme helpon tavan toimia kanssamme. Se myös varmistaa, että asiakkaidemme tarvitsema tieto, projektin etenemisestä ja muista siihen liittyvistä asioista, on aina heidän saatavillaan.

Extranet-järjestelmämme kautta on saatavilla muun muassa:

  • Verkkokauppa
  • Tuntihyväksyntä
  • Tuotetietoa
  • Ohjeistusta
  • Projektiseuranta
  • Luvat ja projektin asiakirjat
  • Kulunvalvonta

Järjestelmällämme on mallisuojattu lupajärjestelmä ja siihen linkitetty kulunvalvonta. Näin varmistamme, että asiakkaan määrittämät sopimusehdot täyttyvät joka tilanteessa.

Sähköiset palvelumme tehostavat merkittävästi rutiinitoimintoja ja tuovat viestinnän nykyaikaan. Kokeile, niin huomaat eron.